Reklāmraksts.

Ceļošana ar bērniem var radīt daudz satraukumu – sākot ar ceļojuma plānošanu, apzinoties, ka bērns pēdējā brīdī pirms izbraukšanas var saslimt, un beidzot ar pārvietošanos svešā valstī, kur ne vienmēr var būt pieejami mūsu prasībām atbilstoši drošības risinājumi. Ņem vērā mūsu ieteikumus un izvēlies labu apdrošināšanu, lai ceļojums ar bērniem neradītu neparedzētus izdevumus un liekas galvassāpes!

  1. Rūpīgi sagatavojies braucienam!

Pirms ceļojuma izpēti pieejamo informāciju par galamērķi un pārliecinies, ka zini, kur atrodas tuvākās slimnīcas, un esi informēts par ārkārtas dienestu numuriem un vietējām drošības rekomendācijām. Paņem līdzi pirmās palīdzības aptieciņu ar bērniem piemērotām zālēm, tostarp pretdrudža un pretsāpju medikamentus, kā arī līdzekļus pret alerģijām!

  1. Parūpējies par plānu B

Zinot, ka mazi bērni mēdz bieži slimot, jārēķinās, ka pēdējā brīdī var nākties sen gaidīto ceļojumu atcelt vai pārcelt. Tāpēc iesakām laicīgi iegādāties labu apdrošināšanu – ja apdrošināšanas polisi būsi iegādājies vismaz 3 dienas pirms ceļojuma, Balcia segs visus jau veiktos maksājumus (par lidojumu, transportu, naktsmītni) gadījumā, ja tu pats, bērns vai cits radinieks būs negaidīti saslimis un ceļojumā nevarēsiet doties.

  1. Veselība pirmajā vietā!

Balcia dati rāda, ka bērni daudz biežāk nekā pieaugušie ceļojumu laikā slimo vai satraumējas. Vides un klimata maiņa atstāj lielāku iespaidu uz gados jaunākiem ceļotājiem. Jo mazāks bērns, jo lielāka iespēja, ka ceļojuma laikā var nākties vērsties ārstniecības iestādē. Šī iemesla dēļ noteikti jāparūpējas par apdrošināšanu, izvēloties atbilstošu apdrošinājuma summu medicīniskajiem izdevumiem atkarībā no izvēlētā galamērķa.

  1. Droša ceļošana transportā

Transportā vienmēr izmanto bērnu drošības sēdekļus un drošības josta!. Ja galamērķī plāno īrēt auto, pārliecinies, ka tajā ir pieejams bērna vecumam atbilstošs auto sēdeklītis. Sabiedriskās vietās neizlaid bērnus no acīm – īpaši lidostās un lielveikalos, kur ir viegli apmaldīties! Ja ceļojums ir garš, sagatavo kādas aktivitātes, kas bērnus izklaidēs, lai mazinātu stresu un īsinātu laiku.

  1. Izglīto bērnus par drošību

Izskaidro un atkārto bērniem drošības pamatprincipus, piemēram, neiet prom no pieaugušajiem un kā rīkoties, ja gadās apmaldīties. Mazākiem bērniem uz rokas uzraksti savu telefona numuru, bet lielākiem bērniem iemāci gan savu numuru, gan palīdzības dienestu numurus tajā valstī, uz kuru dodaties.

 

Balcia Ceļojumu apdrošināšana – ceļotājiem nevis tūristiem!

Plašākais iekļauto aktivitāšu segums – lec, brauc, nirsti vai laidies citos piedzīvojumos! Atbalsts ceļojuma atcelšanas gadījumā, ceļojuma laikā un atlabšanā pēc negadījuma pat tad, kad ceļojums noslēdzies. Ieskaties piedāvājumā