Izbaudi neaizmirstamu ceļojumu, ko sniedz Lux Express. Ceļo uz vēsturisko Tallinu, inteliģento Tartu vai šarmanto Viļņu un izbaudi atpūtu par draudzīgām cenām. Lux Express piedāvā ne tikai ērtus un uzticamus autobusus, bet arī ātru un vienkāršu biļešu rezervēšanas procesu.

Kāpēc izvēlēties Lux Express?

  • Ērti un plaši sēdekļi
  • Bezmaksas Wi-Fi un uzlādes iespējas
  • Bezmaksas karstie dzērieni 
  • Mediju ekrāni ar spēlēm un filmām 
  • Draudzīgas cenas sākot no 6,90 €

Pasteidzies – īpašais piedāvājums pieejams tikai līdz 11. oktobrim! Rezervē savu ceļojumu uz no 4. oktobra līdz pat 18. decembrim, izmantojot atlaides kodu: TTRUDENS. Nepalaid garām iespēju piedzīvot komfortablu ceļojumu par draudzīgu cenu 

Rezervē tagad un ceļo gudri ar Lux Express!

 

Kā izplānot lielisku brīvdienu ceļojumu kopā ar ģimeni?

    1. Nosakiet budžetu – Plānojiet ceļojumu laikus. Centieties aprēķiniet tādas izmaksas kā naktsmītnes, aktivitātes un ikdienas izdevumi. 
    2. Izvēlieties galamērķi – Labs veids, kā pieņemt lēmumu, ir izveidot galamērķu sarakstu un ļaut ģimenes locekļiem nobalsot par sev tīkamāko.
    3. Nosakiet ceļojuma datumus – Ņemiet vērā skolēnu brīvdienas, saistības darbā un citus pienākumus.
  • Naktsmītņu izvēle – Apsveriet savas ģimenes vajadzības – vai jums ir nepieciešama virtuve, baseins vai neliela distance līdz populārākajiem apskates objektiem?
  • Aktivitāšu un maršruta plānošana –  Ietveriet ceļojumā aktivitātes, kas paredzētas dažādām vecuma grupām un interesēm. 
  • Pamat lietu ņemšana līdzi – Izveidojiet visaptverošu vajadzīgo lietu sarakstu, kurā iekļautas pirmās nepieciešamības lietas, piemēram, apģērbs, tualetes piederumi un medikamenti. Neaizmirstiet par ceļošanas dokumentiem.
  • Ceļojumu loģistika – Iepriekš rezervējiet autobusa biļetes. Lai ceļojums noritētu raiti, sagādājiet līdzņemšanai vieglas uzkodas, ūdeni un turiet viegli pieejamas svarīgākās lietas
  1. Drošības pasākumi – Visaptveroša ceļojuma apdrošināšana var nodrošināt mierīgu prātu ceļojuma laikā. 
  2. Veidojiet atmiņas – Mudiniet savus ģimenes locekļus uzņemt fotogrāfijas, galu galā galvenais mērķis ir pavadīt kvalitatīvu laiku kopā, radot atmiņas, kas saglabāsies visu mūžu.

Lasi vairāk par to ko paskatīt rudenī Lux Express galamērķos šeit.