Reklāmraksts

Ir laiks atpūtai kopā ar draugiem un ģimeni! Meklē izklaides iespējas galvaspilsētā? Vēlies azartisku un jaudīgu atpūtu? Mums ir vairākas idejas – virtuālā realitāte, braucieni ar elektrokartingiem, lāzera un klasiskais peintbols u.c. izvēles iespējas. Lasi šo rakstu un izvēlies sev piemērotāko izklaides veidu!

1. Virtuālā realitāte jeb VR

Virtuālā realitāte ir mūsdienīga izklaide, kas ir pieprasīta visā pasaulē. Uzliec virtuālās realitātes brilles un ienirsti fantāziju pasaulē! Kas ir VR un virtuālās brilles?

Kas īsti ir virtuālā realitāte?

Virtuālā realitāte jeb saīsinājumā VR ir modelēta trīsdimensionāla vide, ar kuru savstarpēji iedarbojoties, lietotājs tajā notiekošo uztver un pat sajūt tā, it kā tas notiktu pa īstam. Šo šķietami nereālo vidi var radīt, izmantojot datorprogrammas un vairākas iekārtas, tostarp, virtuālās realitātes brilles, lielus ekrānus, austiņas, sviras, stūres, ķiveres un citas.

Virtuālā realitāte jeb VR

Foto: gunsnlasers.lv

VR room Riga

Jo virtuālā realitāte tiks atainota pēc iespējas reālistiskāk, jo vairāk notiekošo lietotājs uztvers par īstenību nevis iedomu pasauli. Kā to izdarīt? Liela nozīme ir ekipējumam – svarīgi, lai virtuālās realitātes brilles, sviras, austiņas un cits aprīkojums būtu profesionāls. Tas palīdzēs nodrošināt lielisku VR attēlojumu un ļaus cilvēkam piedzīvot pēc iespējas īstākas emocijas. Tieši tāpēc arvien pieprasītākas ir virtuālās realitātes istabas jeb VR room Riga.

Kas ir VR istaba?

Aktīvās atpūtas parka “GUNSnLASERS” VR room Riga ir izklaides vieta, kur ikviens interesents var doties uzspēlēt virtuālās realitātes spēles.

VR istabā ir pieejams viss nepieciešamais:

  • virtuālās brilles (uz vietas ir pieejamas vairākas virtuālas realitātes brilles, tādēļ var spēlēt vienlaikus);
  • attēlošanas ekrāni;
  • sviras;
  • oficiālās spēles.

Uzliekot virtuālās brilles, Tu ienirsi pavisam citā pasaulē, tādēļ vide ir iekārtota tā, lai spēlētājs netraucēti varētu kustināt rokas un pārvietoties. Tāpat arī ir pieejami galdi un krēsli, ja vēlies ņemt līdzi uzkodas un dzērienus.

Virtuālā realitāte jeb VR

Foto: gunsnlasers.lv

 

Uz vietas pieejamās VR spēles:

  • Beat Saber – izbaudi neona gaismas un uzlādējošu mūziku, šķeļot mūzikas ritmu attēlojošus blokus;
  • Creed: Rise to Glory – uzliec virtuālās realitātes brilles un kļūsti par boksa superzvaigzni, cīnoties ringā ar spēcīgiem pretiniekiem;
  • The Room VR: A Dark Matter – liec lietā stratēģisko domāšanu, lai atklātu slepenus pavedienus un tiktu ārā no istabas;
  • Carve Snowboarding – uzvelc virtuālās brilles un dodies lejā pa kalnu nogāzi! Pierādi savas prasmes arī freestyle turnīros;
  • Epic Roller Coasters – nervus kutinoši izbraucieni īstos amerikāņu kalniņos;
  • Gorilla Tag – skrien, kāp kokos, karājies zaros, lec jeb kļūsti par īstu gorillu un izklaidējies kopā ar draugiem. Tam Tev vajadzīgas tikai virtuālās realitātes brilles;
  • Real VR Fishing – makšķerēšanas spēle, kurā vari izbaudīt skaistus dabas skatus. Iespējams, šis būs lielākais loms, ko jebkad esi noķēris;
  • Arizona Sunshine – cīnies par izdzīvošanu zombiju pasaulē!

Šīs nav vienīgās VR spēles, kas pieejamas VR room Riga Mārkalnes ielā 10. Nāc un izmēģini arī pārējās! Izvēle ir plaša gan priekš bērniem, gan arī pieaugušajiem.

Lokācija un cenas

“GUNSnLASERS” izklaides parka VR room Riga atrodas Mārkalnes 10, bijušajās Juglas manufaktūras telpās. Uzliec virtuālās realitātes brilles un izbaudi VR piedzīvojumu jau šodien!

Lai pieteiktu pasākumu:

  • apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online pieteikuma formu (rezervācija tiks apstiprināta pēc tam, kad “GUNSnLASERS” klientu konsultants būs ar Tevi sazinājies);
  • zvani pa tālr. 27274646 (kad savienots, nospied 1 un pēc tam atkal 1);
  • raksti ziņu uz e-pasta adresi [email protected]!

Izmaksas ir atkarīgas no cilvēku skaita un cik virtuālās brilles tiks izmantotas. Piedāvājums ir pieejams gan individuāli, gan arī lielākām grupām. Ja vēlies, te var nosvinēt arī ballītes, piemēram, dzimšanas dienu vai vecpuišu pasākumu, arī team building pasākumus. Plašāku informāciju par izmaksām lasi mājaslapā www.gunsnlasers.lv!

Nāc izklaidēties un izbaudīt WOW emocijas, ko Tev sniegs VR istaba Rīgā!

2. Elektrokartingi

Tāpat kā virtuālā realitāte, arī elektrokartingi ir mūsdienīga un azartiska izklaide, ko vari izmēģināt tepat galvaspilsētā! “GUNSnLASERS” elektrokartingu iekštelpu trase atrodas Juglā, Mārkalnes ielā 10. Aktīvā atpūta ir pieejama visu gadu neatkarīgi no laikapstākļiem.

Kas raksturīgs elektrokartingiem?

  • Tie darbojas ar atkārtoti uzlādējamām 35Ah / 48V Li-Ion baterijām un elektrodzinēju, tāpēc ir ilgtspējīgāki.
  • Nerada kaitīgos degvielas izmešus un smaku.
  • Var attīstīt pat 80 km/h lielu ātrumu (sacensībām paredzētie elektrokartingi līdz pat 135 km/h).
  • Svars, iekļaujot bateriju, ir 135 kg.
  • Jaudu ir iespējams regulēt atbilstoši braucēja prasmēm un katras trases īpatnībām.
  • Ir regulējams sēdeklis.
  • Var braukt arī atpakaļgaitā, nospiežot pogu uz kartinga korpusa.

Šī aktīvā atpūta ir atbilstoša visai ģimenei, jo ar elektrokartingiem var braukt arī bērni. Auguma garumam ir jābūt vismaz 1,2m. Pirms došanās trasē instruktors parāda, kā kartings darbojas, kā arī iepazīstina ar drošības noteikumiem. Tāpat visiem braucējiem ir obligāti jāvelk drošības ķiveres, kas tiek izsniegtas pie trases starta.

Elektrokartingi

Foto: gunsnlasers.lv

Darba laiks

Kartingu trase Rīgā, Mārkalnes ielā 10, strādā katru dienu no rīta līdz pat vakaram. Tomēr iepriekš ir vēlams veikt rezervāciju pa telefonu +371 27274646 (spied pogu 1 un 1), lai pārliecinātos, ka uz vietas ir kāds darbinieks un vēlamais laiks ir Tev pieejams. Tepat ir pieejama arī virtuālā realitāte, airsoft un lāzerpeintbols.

Izklaidēties vari nākt viens, divatā vai lielākā draugu kompānijā. “GUNSnLASERS” spēj noorganizēt jaudīgus pasākumus arī lielai cilvēku grupai. Zvani +371 27274646 (spied pogu 1 un 1) vai raksti uz [email protected] un piesaki atpūtu iekštelpu elektrokartingu trasē Mārkalnes ielā 10, Rīgā!

3. Reball

Vai vēlaties saņemt adrenalīna devu? Izvēlies reball jeb peintbolu ar gumijas bumbiņām! To spēlē speciāli pielāgotās iekštelpās, tādēļ nav jāuztraucas par laikapstākļiem. Spēlēt var 365 dienas gadā.

Reball lielākā priekšrocība atšķirībā no citiem peintbola veidiem ir tas, ka netiek nosmērēts apģērbs trāpījuma gadījumā un bumbiņu skaits ir neierobežots. Jebkurā spēles mirklī skrien uz savas komandas bāzi un papildini aptveri! Līdz ar to kopējās pasākuma izmaksas ir mazākas, jo nav nepieciešams piepirkt papildu munīciju, lai turpinātu piedalīties spēlē.

Reball

Foto: gunsnlasers.lv

Izmaksas

Aktīvās atpūtas parka “GUNSnLASERS” piedāvājuma izmaksas ir atkarīgas no dienas, kurā dodies spēlēt, un pasākuma stundu skaita. Standartā klienti izvēlas 2h spēli, bet var arī tikai 1h.

Spēles komplektā ietilpst:

  • neierobežots bumbiņu skaits;
  • labiekārtots iekštelpu laukums ar slēpņiem un aizsegiem;
  • peintbola ierocis, sejas aizsargmaska un cimdi;
  • pasākuma vadītājs jeb instruktors, kurš izstāsta noteikumus, dod misijas un lieliski novada pasākumu;
  • galdiņš pašu sagatavotām uzkodām un dzērieniem, kas ir pieejams gan visu spēles laiku, gan 1h pēc tās.

 

Tāpat kā virtuālā realitāte, arī reballs ir piemērota aktivitāte dažādiem pasākumiem – sākot no pusaudžu dzimšanas dienas svinībām, līdz pat team building un vecpuišu ballītēm.

Lai uzzinātu plašāk, apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv vai arī raksti ziņu uz e-pasta adresi [email protected]!

4. Lāzera peintbols

Superīga un dinamiska šaudīšanās spēle, kas patīk gan bērniem, gan arī pieaugušajiem. Ikviens spēlētājs ieiet azartā, lai kopā ar savu komandu uzvarētu instruktora doto uzdevumu.

Īsumā par lāzerpeintbolu:

  • drīkst spēlēt no četru gadu vecuma, tādēļ ir piemērota aktivitāte ģimenēm;
  • ekipējums ir viegls;
  • trāpījums nav sāpīgs un nepaliek zilumi;
  • ekipējums sastāv no ieroča un galvas lentas ar sensoriem, tas darbojas līdzīgi kā TV pults ar nekaitīgiem infrasarkanajiem stariem;
  • spēles laikā ar jums kopā ir instruktors, kurš izskaidro noteikumus, iepazīstina ar pareizu ekipējuma lietošanu, kā arī dod dažādus uzdevumus;
  • misijām tiek izmantoti interesanti papildu atribūti, piemēram, karogi un karoga masts, kannas, kastes, interaktīvi stabi, bumbas u.c.;
  • pēc spēles katram spēlētājam tiek pasniegts diploms, kurā ir precīza informācija par viņa spēles statistiku, piemēram, cik “lodes” pavisam izšāva, cik reizes trāpīja katram pretiniekam, kāds ir lietderības koeficients u.tml.
  • spēlēt var gan iekštelpās, gan āra laukumos. Spēli neietekmē laikapstākļi.

Ja vēlies uzzināt vairāk par šo aktivitāti, ienāc mājaslapā www.gunsnlasers.lv!

 

Lāzera peintbols

Foto: gunsnlasers.lv

Kur spēlēt?

Lasertags ir pieejams visos “GUNSnLASERS” aktīvās atpūtas un izklaides parkos Rīgā:

  • Mārkalnes ielā 10, Juglā (lasertag, virtuālā realitāte, airsoft, elektro kartings);
  • Viestura prospektā 2, Mežaparkā (lāzerpeintbols, klasiskais un soft peintbols, airsoft);
  • Šampētera ielā 1, Šampēterī (laser tag, airsofts, klasiskais krāsu un soft peintbols, reball).

Izvēlies sev tuvāko lokāciju! Visi laukumi ir iekārtoti patiesi interesanti un katrs no tiem ir atšķirīgs. Lai pieteiktu pasākumu, zvani pa tālr. 27274646 (spied 1 un 1, kad savienots) vai raksti e-pasta vēstuli uz [email protected]! Klientu konsultants ar Tevi sazināsies pēc iespējas drīzāk, lai rezervētu izklaidi Tev vēlamā laikā.

Vai esi gatavs lieliskām un sportiskām brīvdienām? Uzliec virtuālās realitātes brilles, iekāp kartingā vai cīnies par precīzākā šāvēja titulu! “GUNSnLASERS” – aizrauti ar izcilu izklaidi.