Jūties brīvi ceļojot ar Luminor Black. Tā ir universāla un eleganta bezkontakta maksājumu karte ceļotājiem un jaunu iespaidu kārotājiem, ko nodrošina Visa un pieņem visā pasaulē. Šī karte  ir piemērota tavām ikdienas vajadzībām un ir uzticams sabiedrotais ceļojot. Izmēģini pirmos 3 mēnešus bez maksas!*

Piesakies savai Luminor Black kartei!

Piedzīvojumi gaida – gan Latvijā, gan ārzemēs. Izpēti jaunas pilsētas, valstis un kontinentus. Atpūties pludmalē vai slēpo kalnos – mēs par tevi parūpēsimies. Luminor Black ietver ceļojumu apdrošināšanu tev un tavai ģimenei.** Apdrošināšana ir spēkā visos ārzemju braucienos līdz 3 mēnešiem, kā arī ceļojumos Latvijā, ja apmeties rezervētā naktsmītnē un galamērķis ir vismaz 50 km no tavām mājām.

Savukārt Priority Pass biedra karte ļaus iepazīt ērtāku ceļošanu. Visas VIP atpūtas zonas pieejamas ne tikai tev, bet arī taviem ceļabiedriem.

Vai kāreiz esi nometis tikko iegādāto tālruni vai ceļojuma laikā sabojājis savu portatīvo datoru? Tad tu zini, ka negadījumi notiek. Par laimi ir likstas, kuras var padarīt par nebijušām. Luminor Black kartes piedāvājumā iekļauta bezmaksas 180 dienu pirkumu apdrošināšana pret bojājumiem, iznīcināšanu un zādzību ar ielaušanos. Pirkumu apdrošināšana tiek piemērota lielākajai daļai ilgtermiņa lietošanas preču, tai skaitā elektroprecēm, mēbelēm, juvelierizstrādājumiem, brillēm, sporta aprīkojumam un darbarīkiem.***

Lielākam sirdsmieram iegādājies apdrošināšanas pakalpojumu Drošība+****. Tas sniegs papildu drošību kartes zādzības un atsevišķu krāpšanas veidu gadījumā. 

Kā visas mūsu kartes, arī Luminor Black vari pievienot savam digitālajam makam. Luminor Black karte ir derīga 5 gadus – mazāk rūpju un plastmasas.

Piesakies savai Luminor Black kartei!

*Pirmos trīs kalendāros mēnešus Luminor Black komplekts 0 EUR mēnesī, pēc tam – 5,50 EUR mēnesī. Piedāvājums spēkā līdz 31.12.2023. vai līdz tā atsaukšanai. Pirmais bezmaksas kalendārais mēnesis ir mēnesis, kad komplekts ir aktivizēts.

**Bērni (studenti līdz 24 gadu vecumam), laulātais vai kopdzīves partneris (ar kopīgu mājsaimniecību vismaz 1 gadu), kas ceļo kopā ar kartes īpašnieku.

***Luminor pirkumu apdrošināšanu nodrošina Compensa Vienna Insurance Group ADB, reģ. nr. 40103942087, Vienības gatve 87H, Riga.

****Pastāv ierobežojumi un izņēmumi attiecībā uz noteiktu risku segumu un atlīdzināmajiem zaudējumiem, piemēram, pakalpojuma Drošība+ apdrošināšana neattiecas uz karšu darījumiem, kas autorizēti nelikumīga, krāpnieciska zvana vai ziņojumu, krāpniecisku saišu e-pasta ziņojumos, ziņojumapmaiņas lietotnēs, sociālo mediju platformās, tīmekļa vietnēs vai cita veida krāpniecisku kiberuzbrukumu rezultātā. Pilnīga informācija par izņēmumiem un seguma ierobežojumiem ir iekļauta pakalpojuma Drošība+ apdrošināšanas noteikumos. Lūdzu, iepazīsties ar pakalpojuma Drošība+ apdrošināšanas noteikumiem un nepieciešamības gadījumā konsultējies ar Luminor Bank AS pārstāvi.