Pēdējā brīža ceļojums var būt aizraujošs – pēkšņa, negaidīta iespēja doties uz kādu izklaides vietu, satikt senus draugus vai pavadīt laiku kopā ar mīļajiem.

Dažiem šī ideja var radīt stresu, taču tam nav jābūt. Mēs uzskatām, ka tas varētu būt tieši pretēji. Pēdējā brīža ceļojums var būt viena no aizraujošākajām lietām, ko jūs varat sev sagādāt.

Nepalaidiet garām šos tālāk sniegtos pēdējā brīža ceļojumu padomus, lai padarītu savu ceļojumu drošāku un naudas makam draudzīgāku!

Lidojiet nedēļas vidū

Vai zinājāt, ka pēdējā brīža ceļojumu padomu noslēpums ir rezervēt lidojumus, piemēram, otrdien vai trešdien? Jā, tā noteikti ir taisnība! Tas ir tāpēc, ka lielākā daļa cilvēku parasti savus ceļojumus sāk nedēļas nogalē. Tieši šā iemesla dēļ nedēļas vidū cenas mēdz būt ievērojami zemākas, tāpēc izmantojiet šo priekšrocību!

Izvairieties no sezonas kulminācijas

Nākamā lieta, kas jāņem vērā, runājot par pēdējā brīža ceļojumu padomiem, ir pēc iespējas izvairīties no pēdējā brīža ceļojuma rezervēšanas sezonas aktīvākajā laikā.

Tas jums radīs tikai lielāku stresu, jo visas viesnīcas un Airbnbs būs rezervētas vai arī vienīgie pieejamie numuri maksās diezgan dārgi. Tāpēc mēs iesakām jums pieturēties pie nesezonas perioda un ievērojami ietaupīt uz lidojumiem un viesnīcu numuriem.

Meklējiet pēdējā brīža brīvdienu piedāvājumus

Pēdējā brīža ceļojumiem nav jābūt dārgiem. Viens no labākajiem veidiem, kā samazināt ceļošanas izmaksas, ir izmantot zināmākās ceļojumu lietotnes, lai meklētu pēdējā brīža ceļojumu piedāvājumus.

Travelzoo.com ir lieliska iespēja, ja meklējat pakešu piedāvājumus. Tie var ietvert lidojumus turp un atpakaļ un izmitināšanu satriecošā pludmales kūrortā.

Ja meklējat pēdējā brīža lidojumu, viena no labākajām vietnēm, ko izmantot, ir Skyscanner.com. Tajā varat ievadīt savu izlidošanas vietu un pēc tam meklēt biļeti vienā virzienā vai turp un atpakaļ, vairāku pilsētu maršrutus vai vienkārši lētākos lidojumus no savas lidostas.

Vienmēr sagatavojiet derīgu pasi

Tas ir vienīgais veids, kā izmantot pēdējā brīža brīvdienu piedāvājumus uz galamērķiem ārpus valsts. Tas sniegs jums daudz lielāku elastību, izvēloties spontānus braucienus, jo dažās vietās jūsu pasei ceļojuma laikā jābūt derīgai līdz pat sešiem mēnešiem.

Ņemiet līdzi tikai rokas bagāžu

Viens no svarīgākajiem iemesliem ir tas, ka jūs varat ietaupīt daudz naudas! Tā kā daudzas aviosabiedrības tagad iekasē nelielu summu pat par rokas bagāžas nodošanu, šīs izmaksas var ātri summēties un padarīt jūsu pēdējā brīža atvaļinājuma piedāvājumu ne tik lielisku.

Jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, kas būtu jāmaksā par lielāku bagāžu, bet arī varēsiet ietaupīt laiku, kad nolaidīsieties savā galamērķī.

Izvēlieties kompleksos piedāvājumus

Viena no lielākajām ceļojumu rezervēšanas kļūdām ir lidojuma un viesnīcas rezervēšana atsevišķi. Papildus tam, ka aviokompānijas un viesnīcu nozare no jums pieprasa piemaksu par pēdējā brīža rezervāciju, jūs atstājat naudu uz galda, ignorējot iespēju izmantot komplekso piedāvājumu priekšrocības.

Izmantojot piedāvājumu, kas vienā reizē apmaksā lidojumu, viesnīcu un reizēm pat transportlīdzekļa nomu, jūs varat ietaupīt ievērojamu summu. Ja apsēžaties un veicat aprēķinus, bieži vien maksāsiet vairāk, ja mēģināsiet to visu izdarīt pats.

Sekojiet aviosabiedrībām un viesnīcām sociālajos tīklos

Lai iegūtu ekskluzīvus piedāvājumus un atlaides, ir vērts sekot līdzi aviosabiedrībām un viesnīcām sociālajos tīklos. Daudzas no tām savos kontos publicē ekskluzīvus piedāvājumus.

Dažas aviosabiedrības un viesnīcas var pat rīkot akcijas, kurās var piedalīties, lai laimētu lidojumus ar atlaidi vai bezmaksas lidojumus un uzturēšanos kādā viesnīcā.

Ceļošana ir lielisks stresa mazinātājs. Ir pierādīts, ka ceļošana nāk jums par labu daudzos veidos, tāpēc mēs ceram, ka šie padomi par labāko brīvdienu un pēdējā brīža ceļojumu piedāvājumu meklēšanu jums noderēs un ietaupīs gan jūsu laiku, gan naudu!