Airbnb neapšaubāmi ir viens no pēdējo gadu veiksmīgākajiem projektiem, kas piedāvā īslaicīgus īres piedāvājumus (dzīvokļus, istabas, mājas, villas) un ir patīkama alternatīva ierastajām viesnīcām. Vēlies dzīvokli pašā Vidusjūras krastā vai villu saules apspīdētajā Maiami? Tas ir iespējams! Taču, vai zini, kādi ir neparastākie Airbnb mājokļi Igaunijā?

Lai to noskaidrotu, TripThis komanda veica izpēti, lai Tev piedāvātu, mūsuprāt, interesantākos Airbnb mājokļus, kuru dēļ vien ir vērts ieplānot aizraujošu atpūtu mūsu kaimiņvalstī!

P.S. ja vēl neesi izmantojis Airbnb, tad mums ir labas ziņas – jaunajiem klientiem piedāvājam līdz €30 atlaidi!

Jaunajiem klientiem, kuri iepriekš nav reģistrējušies Airbnb mājaslapā, uzņēmums piedāvā īpašu ‘iepazīšanās’ atlaidi naktsmītnei – līdz  €30 (atlaides apjoms var atšķirties atkarībā no rezervācijas).

SAŅEM SAVU ATLAIDI ŠEIT!

airbnb atlaide

  1. Relaxing treehouse (Koppelmaa)

    Katrs no mums ir sapņojis par nakts pavadīšanu koka namiņā, taču Airbnb šo iespēju piedāvā, saglabājot visas ērtības! Namiņš atrodas aptuveni 30 minūšu braucienā no Tallinas centra un tajā vienlaicīgi ir iespējams apmesties 2-4 cilvēkiem. Koka namiņš, kurā lieliski iespējams izbaudīt dabas skaistumu, ir pilnībā aprīkots ar visām ērtībām. Iepriekš vienojoties, ir iespējams tikt pie gardām brokastīm, SUP dēļiem, ar kuriem doties neaizmirstamā izbraucienā pa netālu esošo ezeru, kā arī iznomāt pirti.

    Relaxing treehouse

  2. Deluxe room – ēka pie jahtu piestātnes (Tallina)

    Vai allaž esi vēlējies nakšņot jahtu piestātnē? Šis mūsdienīgais Airbnb dzīvoklis, kas atrodas jaunākajā jahtu piestātnē Tallinā, to piedāvā! Elpu aizraujoši saulrieti, ūdens tuvums un nerimstošā jahtu piestātnes rosība – šīs ir tikai dažas lietas, kas padara šo dzīvokli par lielisku galamēŗki romantiskām brīvdienām divatā!
    Deluxe Room at an exclusive yacht harbour – Izīrē Sīkmājiņas Tallinn

  3. Elegant penthouse (tallina)

    Penthouse jeb dzīvoklis ēkas pēdējā stāvā, kurš aizņem visu stāvu, atrodas lieliskā lokācijā – uz Tallinas vecpilsētas robežas. Dzīvokli vislabāk varēsiet izbaudīt lielākā draugu lokā, jo tajā ir trīs guļamistabas, sauna, septiņas gultas un tas spēj uzņemt līdz pat 10 cilvēkiem. Drēgnākos vakaros vai noskaņas radīšanai dzīvokļa iemītniekiem ir pieejams arī kamīns.
    Elegant Penthouse - Fireplace - Sauna - Parking – Izīrē Dzīvokļi Tallinn

  4. 3 bedroom with sauna (Tallina)

    Ja tomēr iepriekšējais dzīvoklis ar saunu Tevi nepārliecināja, tad nebēdā, jo sauna ir arī šajā dzīvoklī, kurš, starp citu, arī atrodas lieliskā atrašanās vietā – 350 metru attālumā no Tallinas pilsētas laukuma un populārākajām tūristu apskates vietām. Šis lieliskais dzīvoklis, kurš atrodas 2018. gadā renovētā mājā, spēs uzņemt līdz pat astoņiem cilvēkiem un piedāvā neticamu komfortu un ērtības.
    airbnb tallina

  5. Chevy ’84 dream kemperis (iru)

    Ja neesi tradicionālu mājokļu cienītājs un vēlies piedzīvot unikālu iespēju nakšņojot jebkurā paša izvēlētā vietā leģendārā Chevy 1984. gadā ražotajā kemperī, tad šis Airbnb ir kā radīts Tev! Kemperis, kas atrodas  Tallinas pievārtē, Iru ciematā, ir restaurēts, aprīkots ar visām nepieciešamajām ērtībām un spēj uzņemt līdz pat pieciem cilvēkiem. Tāpat tam ir pievienojama virtuves zona / terase, kurā varēsi baudīt maltīti un neaizmirstamu pieredzi paša izvēlētā vietā.
    airbnb igaunija

  6. Historic bridge tower in the history museum (lagedi)

    Šis namiņš neapšaubāmi ir unkāls, jo tas atrodas Lagedi ciemā un tas ir uzbūvēts uz viena no tilta balstiem. Viesi šo namu raksturo kā unikālu pieredzi ar draudzīgu personālu un sajūtu, ka Tu nakšņo muzejā, jo šis namiņš ir arī vēsturisks objekts. Papildus nakšņošanai (līdz pat septiņiem viesiem) namiņš piedāvā arī izbaudīt pirti, kura atrodas pavisam netālu no tā.
    airbnb igaunija

  7. Huge 185m2 old town luxury with sauna and terrace (tallina)

    Igaunijā dzīvokļi ar saunnu ir pieprasīta lieta, jo šis jau ir trešais (ievērības cienīgais) dzīvoklis Tallinā, kurā atrodas sauna. Šis ekskluzīvais dzīvoklis atrodas Tallinas vecpilsētā un tā platība ir 185m2. Līdz ar saunu dzīvoklī atrodas arī džakuzi, kā arī plašs balkons no kura varēsiet izbaudīt fantastisku skatu uz vecpilsētu. Plašajā divstāvīgajā dzīvoklī, kurš ir renovēts 2018. gadā, vienlaicīgi varēs palikt līdz pat 15 cilvēkiem un izbaudīt īpaši ekstravagantu atpūtu pašā Tallinas sirdī!
    airbnb tallina

  8. Romantic escape (villike)

    Izbaudi īpaši unikālu pieredzi, romantiku un mieru piramīdā Villike ciemata lauka vidū. Mājīgais piramīdas mājoklis piedāvā saunu un džakuzi, kā arī nelielu, romantisku terasi. Svarīgi piebilst, ka gultasvietas mājoklī nav paredzētas, bet tas noteikti netraucēs baudīt saunu un džakuzi piramīdas iekšienē!
    airbnb igaunija

  9. Viirelaid private island (viirelaid)

    Ja ar dzīvokļiem, kemperiem vai piramīdu Tev nepietiek, tad Igaunijas Airbnb piedāvā iznomāt salu ar vairāku ēku kompleksu. Sala Viirelaid atrodas starp Igauniju un Sāremā salu, un ir pieejama vienīgi ar laivu. Kā vēsta salas īpašnieki, tad šī ir otrā mazākā valsts pasaulē (uzreiz aiz Vatikāna), jo tās kopējā platība ir 80ha. 🙂 Iznomājot šo salu komplektā Tu iegūsi ne tikai unikālu pieredzi, bet arī pieeju visām viendpasmit ēkām, kurās varēsi izmitināt līdz pat 88 personām.

    airbnb igaunija

  10. tower apt in old town + fireplace + private garden (tallina)

    Izskatās, ka Tallina ir ļoti bagāta ar mūsdienīgiem, ekskluzīviem un interesantiem dzīvokļiem, kuros iespējams izbaudīt Tallinu un pārlaist nakti. Šis dzīvoklis līdzīgi kā iepriekš rakstā minētie var lepoties ar lielisku atrašanās vietu – Tallinas vecpilsēta. Taču, šo dzīvokli unikālu padara pati ēka, kurā tas atrodas – viduslaiku pilsētas mūra aizsargtorņa pēdējā stāvā, kas nozīmē, ka arī šis dzīvoklis ir penthauss. No dzīvokļa logiem būs iespējams redzēt arī četrus pārējos aizsargtorņus. Taču, šim divstāvīgajam dzīvoklim ir vēl kāds apslēpts dārgums, pirmā stāva pagalmā ir pieejams privāts un slēgts dārzs, kurā iespējams izbaudīt mieru, klusumu un rīta kafiju.
    airbnb tallina

  11. luxury apt + buuble bath + amazing views, in old town (tallina)

    Tallina piedāvā kārtējo ekskluzīvo dzīvokli pašā pilsētas centrā, ēkas pēdējā stāvā ar lielisku skatu uz visu vecpilsētu! Šajā dzīvoklī papildus lieliskajiem skatiem varēsi izbaudīt arī burbuļvannu. Dzīvoklis ir atrodas ēkas pēdējā stāvā un tas ir pilnībā renovēts, ar mūsdienīgu dizainu. Dzīvoklī vienlaicīgi ir iespējams apmesties līdz pat septiņiem cilvēkiem.
    airbnb tallina

  12. Superior apartment in citycenter skyscraper (tallina)

    Ja vēlies sajusties “ne kā Baltijas valstīs”, bet gan kā kādas Ņujorkas debesskrāpja iemītnieks, tad iesakām izvēlēties šo dzīvokli, jo tas atrodas kādas no Tallinas debesskrāpju 20. stāvā, kas nodrošina lielisku skatu uz Tallinu. Papildus lieliskajam skatam, līdz Tallinas vecpilsētai nebūs jāmēro tāls ceļš, jo tas atrodas pavisam tuvu pilsētas centram, taču, ja tur vēlies nokļūt ātrāk tad dzīvokļa iemītniekiem ir pieejami arī divi velosipēdi (iekļauti cenā). Šis noteikti ir unikāls dzīvoklis, kuram līdzīgu būs grūti atrast!
    airbnb tallina

  13. OOD house tammenolva at the seaside (manniva)

    Šis namiņš jau pašā sākumā pievērš uzmanību ar savu unikālo dizainu. Tas atrodas vien pāris metru no jūras Manniva ciemā. Namiņš piedāvā džakuzi vannu, terasi un pašu namiņu (virtuve + guļamistaba). Namiņa stikla sienas no āras nav caurskatāmas, taču no tā iekšas skats uz āru būs kā caur parastu logu, kas noteikti dos nebijušas izjūtas. Izmanto namiņu, ja vēlies izbēgt no ikdienas rutīnas, atpūsties un izbaudīt mieru vai arī pavadīt romantisku nedēļas nogali.
    airbnb igaunija

  14. glass energy pyramid (Villike)

    Ja ar vienu piramīdas tipa airbnb ēku Tev nepietiek, tad izmanto savu iespēju palikt pa nakti šajā (kurā atšķirībā no iepriekšējās ēkas atrodas gulta). Šis namiņs atrodas Villike ciema pļavas vidū, netālu no upes, kuras čaloņa nakts klusumā ir lieliski dzirdama. Šis namiņš ļaus piedzīvot romantiskas izjūtas nakšņojot zem klajas debess un vērojot zvaigznes.
    airbnb igaunija

  15. forest treehouse (koppelmaa)

    Tāpat kā Latvijā, arī Igaunijā ir pieejami divi namiņi kokā, kuros iespējams palikt pa nakti un, iespējams, piedzīvot bērnības sapni. Namiņš kokā atrodas vien 35 minūšu braucienā no Tallinas un būs vispiemērotākais diviem cilvēkiem. Šis namiņš kokā sevī ietver visas nepieciešamās ērtības un tas atrodas 200 metru attālumā no kempinga vietas, saunas un arī dīķa.

    airbnb igaunija

  16. riverbed in ood mirror house & iglucraft sauna (Kankula)

    Namiņus ir iespējams būvēt ne vien kokos, bet gan arī uz ūdenstilpnēm, izmantojot pāļus. Šis airbnb īpašums atrodas Kankula ciemā uz ūdenstilpnes. Īpašumā ir pieejama galvenā ēka, kuras logi no āras nav caurskatāmi, kā arī sauna, pēc kuras apmeklējuma ir iespējams veldzēties ūdenstilpnē, kura tālu nav jāmeklē 🙂 Šis namiņš būs lieliski piemērots ikvienam, kurš vēlas izbēgt no ikdienas rutīnas, relaksēties vai izbaudīt romantisku vakaru, jo šis īpašums būs piemērorts diviem apmeklētājiem vienlaicīgi.
    airbnb igaunija

    Jaunajiem klientiem, kuri iepriekš nav reģistrējušies Airbnb mājaslapā, uzņēmums piedāvā īpašu ‘iepazīšanās’ atlaidi naktsmītnei –līdz  €30 (atlaides apjoms var atšķirties atkarībā no rezervācijas).

    SAŅEM SAVU ATLAIDI ŠEIT!

    airbnb atlaide