Pieredzes mēdz būt dažādas. Tikpat dažādas, kā mēs, cilvēki. Vienam brauciens no Rīgas līdz Pērnavai nepaiet bez starpgadījumiem. Citam, dodoties daudz tālākos ceļos – pat līdz Taizemei – viss norit gludi. Teiksiet  – ir tādi cilvēki, ar kuriem vienmēr kaut kas atgadās, un ir tādi – kuriem nekas. Taču ceļojums noteikti nav tas laiks, kad veiksmes faktoru pārbaudīt un gaidīt, vai izvilkta laimīgā loze.

Lai nu ko mūsu sentēvi ir teikuši, tomēr par vienu lietu viņi ir bijuši ļoti trāpīgi –  nelaime nenāk ne kliegdama, ne brēkdama, ne spiegdama. Tieši šī iemesla dēļ  pirms došanās ceļā ir jāiegādājās ceļojumu apdrošināšana. Ceļojums ir laiks, kad pozitīvām emocijām un laimes hormoniem ir jādod vaļa un raizes jāatstāj ieslēgtas mājas koridora spoguļotajā sienasskapī. Saules apspīdētas sniegotas kalna virsotnes vai pēdas maigi sildošas pludmales smiltis palmu ēnā – to visu var izbaudīt bez satraukuma par to, kā rīkoties, ja nu pēkšņi, kas atgadās.

Ceļojumu apdrošināšana neaizbaidīs visas slimības un arī nepagriezīsies Laimes mātes ratu Jūsu virzienā. Tomēr tā sniegs ievērojumu atbalstu nelaimes brīdī, pasargājot maku no neparedzētiem izdevumiem. Turklāt, jāatceras, ka attālumam ceļojuma laikā ir nozīme. Apdrošināšanas sabiedrības “Seesam” apkopotā informācija liecina, jo tālāks ceļojums, jo lielāki izdevumi, ar kuriem varētu būt jārēķinās salimšanas vai negadījuma brīdī. Likumsakarīgi, ka visbiežāk pēc palīdzības pie sava apdrošinātāja griezušies ceļotāji, kuri devušies iepazīt Eiropas pilsētas. Taču, kā liecina “Seesam” dati –  vislielākās atlīdzības izmaksātas par negadījumiem, kas notikuši tālu aiz okeāna – Ziemeļamerikā.

Ceļojuma apdrošināšanas polises piedāvāto risku klāsts ir plašs un ļauj sameklēt ikvienam piemērotāko variantu izvēlētājam ceļojumam. Tomēr ieskatoties citu ceļotāju pieredzē, jāatzīmē, ka “Seesam” ceļojumu apdrošināšanas atlīdzību gadījumos vairāk nekā puse sastāda medicīniskie izdevumi, tam seko situācijas ar ceļojuma bagāžu un izdevumi, kuri ir saistīti ar lidojumu aizkavēšanos vai atcelšanu.

Tikpat dažādi, cik esam mēs katrs, ir mūsu ceļojumi. Tomēr par vienu lietu noteikti varam būt droši – ceļojumu apdrošināšana ir nepieciešama ikvienam, lai bez raizēm un satraukiem par liekiem tēriņiem, varam baudīt saules pielietās pludmales vai žilbinoši baltos kalnus.

Vairāk par to, kādās situācijās Tev noderēs ceļojuma apdrošināšana, kādi ir apdrošināšanas veidi un to, kāda ir atšķirība starp EVAK karti un ceļojumu apdrošināšanu, lasi šeit. 

[button url=https://www.seesam.lv/polise/#/intermediary?type=TRAVEL&intermediaryId=tripthis&iframeEnabled=true size=20]Iegādāties ceļojuma apdrošināšanu[/button]