Šajā laikā, kad brīvi varam apceļot tikai Latviju, un čaklākajiem ceļotājiem šķiet, ka turpat vai visas vietējās takas izstaigātas un muižas sabildētas, galamērķu sarakstam beidzot varam pievienot arī elegantu viesnīcu vēsturiskas piejūras mazpilsētas centrā. Pāvilosta ir sagaidījusi savu 4* OTTO Hotel & Sun, tikai 100m no Baltijas jūras pludmales.

OTTO Hotel & Sun
OTTO Hotel & Sun

 

Rekonstruēta pagājušā gadsimta trīsdesmitajos būvēta ēka, kur savulaik bijis gan bērnu dārzs, gan armijas daļa. Arhitekte Rasa Kleina (arī Zeimuļa Rēzeknē, Lubāna ezera Bākas autore) ar pietāti pret vēsturisko zvejnieku pilsētas apbūvi pārvērtusi kompleksu par ērtu, visiem pieejamu vietu, kur atvilkt elpu, uzkrāt spēkus un baudīt sauli cauru gadu. Atjaunojot izmantoti vēsturiskās Tīklu mājas sarkanie ķieģeļi, fasāde krāsota ar dabīgu lineļļas krāsu. Uzsvars ēkas arhitektūrā ir vērsts uz lielisko vidi, kas OTTO ir līdzās.

OTTO Hotel & Sun
OTTO Hotel & Sun

Daļa istabu ar balkoniem ir vērstas uz Sakas upi, kuras grīvā atrodas neliela zvejas osta. Jumta terase sniedz teicamu skatu uz pēdējo saulrietu šaipus Baltijas jūrai. Redzami arī tumši zaļie priežu meži un Pāvilostas Pelēkā kāpa, kā arī OTTO pagalms, kurā pēc pāris nedēļām sāks ziedēt tur sastādītie 8000 krokusi.

OTTO Hotel & Sun
OTTO Hotel & Sun

Pāvilostas meteo stacija reģistrē Latvijā visvairāk saulaino stundu gadā, un tāpēc arī OTTO Hotel & Sun vadmotīvs ir saules gaisma. OTTO saule spīd katru dienu. Mūsu Saules un baseina zonā piedāvājam Latvijā pirmo ”Saules lampu”, kas veselīgā veidā filtrē UV-A un UV-B starus, dodot iespēju iegūt veselīgu iedegumu un uzlādēt ādu ar D vitamīnu, un pēc tam nopeldēties baseinā. Starp SPA procedūrām atradīsiet arī infrasarkanās gaismas terapiju, kuras lampas labvēlīgi ietekmē ādas dziļākos slāņus un muskuļus.

OTTO Hotel & Sun
OTTO Hotel & Sun

Kamēr ierobežojumi neļauj sniegt labsajūtas pakalpojumus, OTTO Hotel & Sun istabas cenā iekļauta arī a la carte trīs kārtu ēdināšana no restorāna. Tā kā draudzība OTTO saista ar Bonifacio & Filhos vīnu darītavu Karvoeirā netālu no Lisabonas, visus viesus OTTO iepriecina ar ikdienas Vīna pēcpusdienu.

OTTO Hotel & Sun
OTTO Hotel & Sun

Saules stari Pāvilostā ir par sprīdi garāki!

Lai uzzinātu vairāk par viesnīcu vai rezervētu savu atpūtu šajā viesnīcā, dodies uz Otto Hotel & Sun viesnīcas mājaslapu – https://ottohotel.lv/