Ja vēlaties ceļot ar nelielu budžetu, viens no labākajiem veidiem, kā ietaupīt naudu, ir izmantot ceļojumu piedāvājumus, kad tādi parādās.

Daļa no šī vienādojuma ir būt pietiekami elastīgam, lai izmantotu pēdējā brīža piedāvājumus, kad tie parādās. Taču otra daļa ir zināt, kur meklēt un kā izlemt, kurus piedāvājumus ir vērts izmantot.

Meklējiet cenas atsevišķi

Pat ja ceļojat kā pāris vai grupa, meklējiet biļetes atsevišķi. Ja meklēsiet četras biļetes, algoritmi neņems vērā vienu vai divas lētākas biļetes un atradīs tikai četras par tādu pašu cenu. Tikai pārliecinieties, ka ar aviokompānijas tālruņa aģenta vai sava ceļojumu aģenta starpniecību esat izveidojis atsevišķu rezervāciju savienojumu ar aviokompāniju, lai tā zinātu, ka ceļojat kopā.

Izvēlieties agrās rīta stundas lidojumus

Ja ir iespēja, vienmēr izvēlieties agrās rīta stundas lidojumus – tie bieži ir lētāki un tie vienmēr kavējas vismazāk. Rīta stundā ir vismazākā iespējamība, ka tos izjauks citi reisi, kas ceļo agrāk, personāla vai lidostas problēmas.

Hopper

Izmantojot lietotni Hopper, varat iestatīt brīdinājumus par lidojumiem un viesnīcām, pamatojoties uz to, kur vēlaties doties vai palikt. Lietotnē tiek izmantota prognozēšanas tehnoloģija, lai noteiktu, kad ir labākais laiks rezervēt ceļojumu. Varat arī iesaldēt cenas konkrētam laika periodam, ja esat atradis izdevīgu piedāvājumu, bet vēl negribat pieņemt lēmumu par saviem plāniem.

Brīdinājumi ir bezmaksas pakalpojums, taču, iesaldējot lidojumu vai viesnīcas piedāvājumu, jums būs jāiemaksā neliela summa.

Neizmantojiet meklēšanu pēc galamērķa

Mainiet lidojumu meklēšanas veidu. Izmantojiet Google Explore, ievadiet datumus, izlidošanas lidostu un atstājiet galamērķi atvērtu vai izvēlieties tikai reģionu. Jūs uzreiz iegūsiet priekšstatu par to, uz kurām vietām ir lētāk nokļūt.

Apsveriet dažus sauszemes ceļojumus

Ja laiks ir jūsu pusē, apsveriet iespēju pārvietoties pa sauszemi. Tā vietā, lai lidotu, piemēram, uz Londonu, lidojiet uz Parīzi (ja tas ir finansiāli izdevīgāk). Pārvietošanās starp abām pilsētām neaizņem daudz laika un nemaksā dārgi, jo varat izmantot superātru vilcienu.

Skyscanner

Skyscanner ir vēl viena ceļojumu lietotne, kas ļauj atrast lidojumu, viesnīcu un automašīnu nomas piedāvājumus. Šī vietne izvērš savas medību prasmes un parāda neticamus ceļojumu piedāvājumus uz galamērķiem visā pasaulē.

Jūs varat ātri skenēt savas iecienītākās ceļojumu vietnes, izmantojot meklēšanas joslu vietnes augšdaļā. Vai arī varat izmantot funkciju “Meklēt jebkur”, lai atrastu ceļojumu piedāvājumus uz jebkuru vietu. Šī funkcija palīdz cilvēkiem, kuri vēlas ceļot, bet nezina, kur vēlas doties.

Ja atrodat izdevīgu ceļojuma piedāvājumu, varat to rezervēt vietnē vai lietotnē. Un, pateicoties biežajiem piedāvājumiem par visaugstāk novērtētajām viesnīcām un pievilcīgām lidojumu cenām, jūs nebūsiet vīlušies.

Skyscanner nodrošina arī cenu brīdinājumus. Jūs varat pielāgot saņemamos brīdinājumus, pamatojoties uz vēlamajiem ceļojuma datumiem, galamērķi un cenas punktu.

Airbnb

Jūs varat ceļot tikai tad, ja jūsu galamērķī ir vieta, kur apmesties. Lai atrastu naktsmītnes par pieņemamām cenām, var būt nepieciešams laiks un pūles. Izglābiet sevi no stresa un izpētiet piedāvājumus, ko sniedz Airbnb, lai atrastu labākos naktsmītņu piedāvājumus.

Šī tiešsaistes platforma ir viens no labākajiem izmitināšanas piedāvājumu avotiem, kurā ir tūkstošiem piedāvājumu pilsētās un ciematos visā pasaulē. Lai kur jūs vēlētos doties, Airbnb vietnē jūs varēsiet atrast piemērotu naktsmītni.

Pārlūkojiet tiešsaistes piedāvājumus, lai atrastu ērtas naktsmītnes, kas atbilst jūsu budžetam un ceļošanas stilam. Salīdziniet cenas un iespējas, izlasiet iepriekšējo viesu atsauksmes un rezervējiet naktsmītni tieši vietnē vai lietotnē.

Ir pagājuši tie laiki, kad visa informācija par ceļojumiem bija pieejama tikai ceļojumu aģentiem ar piekļuvi specializētām rezervēšanas sistēmām. Tagad visu informāciju par ceļojumiem var atrast, izmantojot tiešsaistes pakalpojumus, kas apkopo dažādu tūrisma operatoru piedāvājumus vienuviet, ļaujot jums atrast labāko.