Reklāmraksts.

Iespējams visērtākais veids kā ceļot starp Baltijas valstīm un uz Varšavu ir ar Lux Express autobusu. Lux Express savā pakalpojumā piedāvā vairākas priekšrocības, lai nodrošinātu patīkamāko braucienu. 

Priekšrocības, ko piedāvā Lux Express:

  1. Izklaides mediju ekrāni: Individuāli izklaides mediju ekrāni katrā sēdvietā, kur pieejamas filmas, mūzika, audio grāmatas un spēles – visu, lai jūsu ceļojums būtu aizraujošs.
  2. Regulējamas sēdvietas: Sēdvietas ar drošības jostu un papildu vietu kājām – jūs varat baudīt ceļu ērti un droši.
  3. Kontaktligzdas un klimata kontrole: Katrai sēdvietai ir kontaktligzda (220 V) un klimata kontrole, lai nodrošinātu jūsu ērtības.
  4. Bezmaksas dzērieni: baudiet bezmaksas karstos dzērienus. Ūdens pudele pieejama bez maksas. 
  5. Bezmaksas Wi-Fi: Interneta pieslēgums visos Lux Express maršrutos.
  6. Bezmaksas biļete velosipēdam. 
  7. Divas bezmaksas bagāžas vienības: Rokas bagāža un nododamais čemodāns vai koferis. 
  8. Iespēja iegādāties austiņas pa 1 € pie autobusa šofera. 
  9. Ķīmiskā Tualete

Papildu komforts pieejams Lux Express Lounge autobusos, kur īpaši nodalītā autobusa aizmugurējā daļā atrodas biznesa klase ar Relax sēdvietām. Sēdvietas ir izkārtotas pa divi vai pa vienam katrā rindā. Krēsli ir aprīkoti ar atbīdāmo kāju balstu vēl lielākam komfortam. 

Lux Express mājas lapā luxexpress.eu ir iespējams ērti iegādāties ceļojumu biļetes. Tās var iegādāties arī pie Autobusa šofera.  Iegādāto biļeti internetā ir iespējams uzrādīt ar savu mobilo telefonu uzrādot biļetes QR kodu. 

Lux Express piedāvā dažādas papildus atlaides bērniem, jauniešiem un senioriem vēl izdevīgākam ceļojumam. Vairāk informācija: https://luxexpress.eu/lv/discounts/

Padomi ceļojot ar Lux Express: 

  1. Līdzi ņemt personu apliecinošu dokumentu (Pasi vai ID)
  2. Sagatavot līdzi nelielas uzkodas garajam ceļojumam. 
  3. Ceļojot izmantot drošības jostu, savai un citu drošībai. 
  4. Nakts reisiem noderēs arī galvas spilventiņš un acu maska.
  5. Noderēs arī austiņas ar vadu, kuras izmantot skatoties mediju saturu.

Lux Express ir starptautisks autobusu pārvadātājs, kas nodrošina starptautiskos tālsatiksmes reisus starp lielākajām Baltijas pilsētām un centriem Ziemeļeiropā: Tallinu, Pērnavu, Tartu, Viļņu, Varšavu kā arī iekšzemes pasažieru pārvadājumus Igaunijā. Autoparku veido vairāk kā 100 augsta komforta autobusi.