Airbnb ir viens no pēdējo gadu veiksmīgākajiem projektiem, kas piedāvā īslaicīgus īres piedāvājumus (dzīvokļus, istabas, mājas, villas) un ir patīkama alternatīva ierastajām viesnīcām. Vēlies dzīvokli pašā Vidusjūras krastā vai villu saules apspīdētajā Maiami? Tas ir iespējams! Taču, vai zini kādi ir neparastākie airbnb pieejamie mājokļi tepat Latvijā?

Airbnb piedāvā izīrēt nakšņošanas vietu vairāk kā 191 valstīs un 34000 pilsētās un ik gadu Airbnb pakalpojumus izmanto vairāki miljoni cilvēku.

Taču, vai Tu zini, kuri ir interesantākie vai ekskluzīvākie airbnb mājokļiem, kuri ir atrodami Latvijā? TripThis komanda veica pamatīgu izpēti, lai Tev piedāvātu, mūsuprāt, interesantākos airbnb mājokļus, kuros būtu vērts iepazīt Latviju!

JA VĒL NEESI IZMANTOJIS AIRBNB, TAD MUMS IR LABAS ZIŅAS – JAUNAJIEM KLIENTIEM PIEDĀVĀJAM LĪDZ €30 ATLAIDI!

Jaunajiem klientiem, kuri iepriekš nav reģistrējušies Airbnb mājaslapā, uzņēmums piedāvā īpašu ‘iepazīšanās’ atlaidi naktsmītnei – līdz  €30 (atlaides apjoms var atšķirties atkarībā no rezervācijas).

SAŅEM SAVU ATLAIDI ŠEIT!

airbnb atlaide

 

 

  1. Beachfront cottage – Idyll (Jūrmalciems)

    Idyll ir neatkārtojama un mierpilna villa, kura ir jūras, meža un pludmales ieskauta. Villa atrodas Jūrmalciemā un tai ir 3 guļamistabas, sešas gultas, kas nozīme, ka tā būs spējīga uzņemt līdz pat 10 cilvēku lielu kompāniju. Villa piedāvā lieliskus skatus uz jūru un mežu no tās balkoniem, divām terasēm un guļamistabām.

  2. Beachfront cottage – Harmonija (Jūrmalciems)

    Villa Harmonija arī atrodas Jūrmalciemā, kur tā ir jūras, priežu mežu un pludmales ieskauta. No villas paveras lielisks skats uz jūru un šī trīs guļamistabu villa spēs uzņemt līdz pat 7 cilvēkiem, kuri pilnībā varēs izbaudīt mieru un klusumu pašā jūras krastā.

  3. Luxury 24 full-floor Penthouse with Great View (RĪGA)

    Neticēsiet, bet īrei ir pieejams neticami skaists dzīvoklis ar jumta džakuzi, atpūtas zonu, šūpuļkrēslu un pat grilu. Tas viss baudot lielisku skatu uz Rīgu! Dzīvoklī ir divas guļamistabas un tas ir spējīgs uzņemt līdz pat sešiem viesiem, taču dzīvoklis nebūt nav neliels – tam ir divi stāvi un tas iemieso visu labāko, ko sevī iekļauj Penthouse tipa dzīvokļi.

  4. The House Boat (Rīga)

    Vēl viena ekskluzīva naktsmītne, kas atrodas pašā Rīgas centrā – tā ir laiva, kas ir novietota pie AB dambja ar lielisku skatu uz Vecrīgas panorāmu un Vanšu tiltu. Laivā ir divas guļamistabas un tā ir spējīga uzņemt līdz pat pieciem viesiem. Lieliska izvēle mazliet ekstrēmāku sajūtu cienītājiem!

  5. Beach house directly on the sea (Upesgrīva)

    Upesgrīvā mītošais namiņš atrodas pašā jūras krastā. Tas ir priežu meža ieskauts un līdz ar namiņa īri Tu iegūsi arī plašu pagalmu, kurā ir šūpuļtīkli, grils un batuts. Namiņam ir divi stāvi un tas ir mūsdienīgi iekārtots, lai Tu varētu izbaudīt nesteidzīgu atpūtu pie dabas.

  6. Arendore manor house Majorelle room (Rožkalni)

    Arendoles muiža ir celta 18 gs. un 2001. gadā tā ir restaurēta, cenšoties saglabāt tās sākotnējo izskatu. Muiža atrodas Latgalē un ir visai tālu no lielajām pilsētām, līdz ar to šeit Tu noteikti varēsi izbaudīt 18. gs. atmosfēru, mieru un klusumu. Izīrēt ir iespējams tikai atsevišķas istabas, nevis visu muižu, taču tas noteikti netraucēs izbaudīt šo unikālo iespēju. Kad Tu pēdējo reizi nakšņoji muižā?

  7. Villa Daugava / Svetkupils (Vimbukrogs)

    Villa Daugava atrodas Vimbukrogā, kas atrodas vien 30 minūšu braucienā no Rīgas, Ķekavas pagastā. Diemžēl (vai par laimi) villā nav iespējams rezervēt tikai atsevišķu istabiņu. Villa ar tās 12 guļamistabām, 23 gultām un 11 vannasistabām būs lielisks risinājums kāzām, jubilejām un dažādām svinībām!

  8. Stay the night under the stars (Liepāja)

    Ja esi Liepājas pusē un meklē neaizmirstamas nakstmājas, tad Tev noteikti vajadzētu apsvērt šo iespēju – nakšņot zem klajas debess caurspīdīgā teltī.  Šī telts Tevi pasargās no vasarās tik ierastajiem odiem un citiem insektiem, lai Tu netraucēti varētu baudīt šķietami ikviena cilvēka sapni – nakšņošanu zem zvaigznēm!

  9. “Beaver house” in Usmas`s lake (USMA)

    Savukārt, ja esi Ventspils pusē, tad ļaujies neaizmirstamai pieredzei “Bebru mājā”, kas atrodas Latvijas lielākā ezera (Usmas ezera) krastā. Bebru māja sevī var uzņemt līdz pat četriem atpūtas baudītājiem un to īpaši novērtē dabas mīļotāji.

    P.S. Attēlā redzamais suns neietilpst nomas komplektā 🙂

  10. Svētciems home with a view 52 steps to beach (SVĒTCIEMS)

    52 soļi – tas ir daudz vai maz? Bet tieši tik soļU ir nepieciešams, lai no šī īpašuma nonāktu pludmalē, fantastiski, vai ne? Ēka atrodas Svētciemā un tā (kā jau izskats liecina) ir autentiska zvejnieku ēka, kura ir celta pirms aptuveni 100 gadiem. Pirms diviem gadiem ēkai tikai izbūvēta papildus virtuve un labierīcības (pieejamas no ēkas), taču ēka kopumā ir iekārtota 1920 – 1930 gadu raksturīgajam stilam.

  11. Guest house “Ezerkalni” (RAISKUMS)

    Pie Raiskuma ezera esošais viesu nams pirti un privātu pieeju ezeram un pirtij ir lieliska atpūtas vieta vasaras brīvdienām. Viesu namā ir četras gultas un tajā komfortabli var nakšņot līdz pat sešiem cilvēkiem. Viesu nams atrodas tuvu Cēsīm, tādēļ nelaid garām arī šīs vēsturiskās pilsētas apskati!

  12. IGLU hut Milzkalne

    Milzkalne ir slēpotāju un snovbordistu iecienīts galamērķis ziemas mēnešos, taču ko Milzkalnē darīt vasarā? Viennozīmīgi – ieplānot braucienu uz Iglu tipa mājokli ar pirti un karstā ūdens kublu, kas ļaus izrauties no ierastās pilsētas burzmas un baudīt dabas skaistumu! Mājoklī komfortabli var nakšņot līdz pieciem cilvēkiem.

  13. Treehouse white cone by the lake (Priekuļi)

    Kurš gan bērnībā nav sapņojis par namiņu kokā? Šo sapni Tu vari piepildīt dodoties uz Cēsu pusi, jo namiņš atrodas vien 3 kilometru attālumā no Cēsīm, Niniera ezera krastā. Namiņš kokā ir aprīkots ar mūsdienīgām iekārtām, gaisa kondicionieri un pat džakuzi (par papildus samaksu) un būs  izcili piemērots romantiskām brīvdienām divatā!

    White Cone

  14. Holiday house with a view (SALACGRĪVA)

    Ja dodies uz Salacgrīvu un vēlies palikt namiņā pie dabas ar lielisku skatu, tad šis namiņš ir kā radīts Tev! Tāpat namiņa īpašnieki piedāvā izīrēt arī divus velosipēdus, ar kuriem varēsi izbaudīt Salacgrīvu un tās pludmales. Starp citu, ja dodies uz Positivus festivālu, tad varbūt ir jāapsver tieši šī namiņa izvēle?

  15. Treehouse Cone by the lake

    Tieši tā, Latvijā ir pieejams nevis tikai viens, bet gan divi namiņi kokā. Šis namiņš atrodas gandrīz blakus iepriekš minētajam namiņam, Niniera ezera krastā. Atšķirībā no iepriekšējā namiņa kokā, šis namiņš atrodas pašā ezera krastā ar skatu uz Niniera ezeru.

    Treehouse Cone

     


    Jaunajiem klientiem, kuri iepriekš nav reģistrējušies Airbnb mājaslapā, uzņēmums piedāvā īpašu ‘iepazīšanās’ atlaidi naktsmītnei –līdz  €30 (atlaides apjoms var atšķirties atkarībā no rezervācijas).

    SAŅEM SAVU ATLAIDI ŠEIT!

    airbnb atlaide